talks

modereren, hosten & coachen

wat


  • (live) talkshow host
  • moderator voor (live) interviews/gesprekken
  • private talks
  • gethematiseerde group talks 

waarom

Omdat iedereen een verhaal heeft dat verteld en gehoord wilt worden. En omdat ik geloof dat iedereen ter wereld komt met een specifiek, uniek pakketje aan talenten en kwaliteiten, een persoonlijke droom en bestemming. De kunst van het geluk zit er volgens mij in je talenten te ontdekken en (h)erkennen, en vervolgens je leven zodanig in te richten dat die zoveel mogelijk aangesproken en ontwikkeld worden. Maar de vrijheid van dromen, leven, denken én vooral voelen verliezen we soms in de maalstroom van het leven. Ik maak er daarom mijn missie van om mannen en vrouwen hun kracht terug te laten vinden en van daaruit te durven leven. Een authentiek mens is tenslotte een gelukkig mens.

hoe

In een openhartig gesprek breng ik mensen door middel van juist geplaatste vragen naar hun authentieke zelf. Ik luister en kijk heel nauwkeurig naar welke obstakels iemand in de weg zitten en welke verlangens daaronder schuil gaan. Ik breng je terug in contact met jouw persoonlijke talenten en kwaliteiten, voorbij angsten, twijfels en verwachtingen. Zo ontdekken we samen waar je echte verlangens verscholen liggen.


private talks

wat en voor wie?

In een private talk gaan we samen op zoek naar jouw verhaal, aan de hand van een bepaalde vraag of situatie die jij meebrengt. Ik luister en stel vragen waardoor we mogelijke obstakels en overtuigingen opsporen, die jouw specifieke verlangens in de weg zouden kunnen staan. Voor wie:

  • wanneer je het gevoel hebt in een bepaalde situatie of relatie vast te zitten
  • wanneer je met een specifiek vraagstuk zit waar je niet uit geraakt
  • wanneer je behoefte hebt aan een eenmalige, frisse blik in plaats van langdurige therapie of coaching

group talks

wat en voor wie?

In groepsgesprekken breng ik mensen samen rond een bepaald thema. Het verschil met een privégesprek is dat hier de focus niet op jou ligt en je veel kan ontdekken en voelen via de verhalen van lotgenoten. Als je niet de behoefte voelt om de loep op jezelf te leggen kan dit een erg veilige en inspirerende manier zijn om met een frisse, liefdevolle blik naar een bepaald obstakel te kijken. Voor wie: 

  • Wanneer je je persoonlijke verhaal kwijt wilt om daarover te praten met gelijkgestemden
  • wanneer je enkel wilt luisteren naar mensen met een vergelijkbaar verhaal of vraagstuk als jou
  • wanneer je het gevoel hebt alleen te zijn met een bepaalde ervaring of vraag

deden het jou voor

Kelly 29

Onderneemster

"Het was de eerste keer dat ik zo eerlijk durfde te zijn over de twijfels die mij dagelijks besluipen en beperken. Terwijl ik aanvankelijk erg terughoudend was, blijkt er weinig zo geruststellend als mijn angsten uit te spreken en te ontdekken dat daaronder een enorme kracht schuilgaat die perfect weet én kan wat ik wil in mijn leven - ik wist niet dat ik mezelf in de weg stond, in plaats van mijn baas en haar verwachtingen."

Piet 57

Aardappelboer

"Ik kreeg een talk met Emilie cadeau van mijn kinderen en was aanvankelijk dus erg sceptisch, maar met mijn pensioen dat eraan komt is het tijd om op zoek te gaan naar mijn andere dromen - omdat ik ben geboren op het land heb ik andere dromen al heel jong opgeborgen. Met Emilie ontdekte ik wat ik naast boeren nòg graag doe en dat geeft me heel veel rust en zin in het leven na het land."

Adrien 36

Sales-manager

"Ik geloof helemaal niet in therapie ofzo, maar mijn vriendin maande me aan om één keer met Emilie te gaan praten omdat ik al maanden lusteloos rondliep en ze zich zorgen maakte. Om haar te sussen ging ik, zonder al teveel overtuiging. Vanaf het moment echter dat Emilie haar eerste vragen stelde, voelde ik dat ik hier op mijn plek zat - er zat een heleboel potentieel bedolven onder verwachtingen die ik van mezelf heb. Ik denk niet dat ik ooit al zo eerlijk naar mezelf heb gekeken en over mijn gevoelens heb durven spreken."

Romi

Yoga-instructrice

Ik dacht dat ik al aan heel wat introspectie deed met mijn beroep als yogi en mijn lange zoektocht naar innerlijke rust. Maar onder Emilie's wakend oog en oor kwamen er enkele diepgewortelde systemen aan de oppervlakte die mij heel veel over mezelf hebben geleerd. Ik hoop deze manier om naar mezelf te kijken en luisteren mee te kunnen nemen in mijn dagelijkse leven en een authentiekere relatie met mezelf en mijn geliefden aan te kunnen knopen."